Simskola 2017

Vad vore sommaren utan simskola vid Storbryggan?

Villaägareföreningen arrangerar tillsammans med Vellinge Näsets Simsällskap simskola i havet fyra veckor i juli och början av augusti,  veckorna 28-31. Den pågår 30 min/dag måndag-fredag. De mindre barnen, från 4 år, håller till vid Storbryggan under förmiddagen. Där finns grupper från ”plask och lek” till att barnen lärt sig simma och börjat ta simmärken. Självklart finns här också plats för lite lek och bus!

De lite större barnen som tar mer avancerade simmärken håller till vid Västra Kanalbryggan. Deras undervisning brukar börja vid lunchtid. För kandidater och magistrar kommer det också att anordnas promovering, då barnen simmar med kransar av pil eller eklöv.

Vi kommer att ha erfarna simlärare, som kan hjälpa barnen att förbättra sin simteknik. Det finns plats för alla i simskolan. Liksom förra året sker anmälan här på hemsidan (Se nedan)

Betalning görs på plats första dagen (10/7). Endast betalning med kort (ingen kontant betalning).

Måndagen den 10 juli är det ingen simundervisning. Simlärarna är dock på plats vid bastun/simlärarbadhytten vid Storbryggan kl 10-13. Då har du möjlighet att betala, ställa frågor, framföra önskemål, göra efteranmälning eller bara komma och hälsa.

Avgiften för årets simskola är 500 kr.

Nytt för i år är att vi tillsammans tar Simborgarmärket en eftermiddag under sista veckan i simskolan. Alla barn och vuxna är välkomna till Västra Kanalbryggan. Efter avlagt prov finns det möjlighet att köpa Simborgarmärket och Villaägareföreningen bjuder på bullar kaffe eller saft. Vi hoppas på stort deltagande!

Fredagen den 4 augusti är det avslutning med lekar och tävlingar. Vi hoppas på en riktigt fin  badsommar!

Mycket välkomna!

Cecilia Petersen

cecilia.oc.petersen@hotmail.com