Simskola 2021 – Fulltecknad Simborgarmärket

2021-07-02 Med glädje kan vi konstatera att intresset för simskolan även i år varit stort. Vi har nu nått maximala antalet deltagare och stänger därför anmälningsportalen

/Ljungskogens Villaägarförening

 

Villaägareföreningen arrangerar som vanligt den traditionsenliga simskolan. En av få simskolor som fortfarande genomförs i öppet hav. Vi arbetar hårt för att få kvalificerad personal till simskolan. Vi väljer därför som tidigare år att bidra ekonomiskt till simskolan för att säkerställa kvalitén. I år kommer vi tillsammans med TrelleborgSim att arrangera simskola i havet under veckorna 28-31 (12/7 – 6/8)..

Simskolan pågår 30 min/dag måndag-fredag. De mindre barnen, från 3 år, håller till vid Storbryggan under förmiddagen. Där finns grupper från ”plask och lek” till att barnen lärt sig simma och börjat ta simmärken. Självklart finns här också plats för lite lek och bus!

De lite större barnen som tar mer avancerade simmärken håller till vid Västra Kanalbryggan. Deras undervisning brukar börja vid lunchtid.

Vi kommer att ha erfarna simlärare, som kan hjälpa barnen att förbättra sin simteknik. Det finns plats för alla i simskolan.

Måndagen den 12 juli är det ingen simundervisning. Simlärarna är dock på plats vid bastun/simlärarbadhytten vid Storbryggan kl 10-13. Då har du möjlighet att ställa frågor och framföra önskemål eller bara komma och hälsa.

Avgiften för årets simskola är 800kr per barn och 650kr per barn vars familj är medlem i Ljungskogens Villaägareförening. (medlemmar uppger adress vid anmälan)

Anmälan sker genom att fylla i nedan anmälan och betala in 800 respektive 650kr på Ljungskogens Villaägareförenings BG: 260-7513. Vänligen ange barnets namn och personnr (ÅÅMMDD-XXXX) vid betalning. OBSERVERA att anmälan är gjord endast när betalning finns registrerad på Villaägarföreningens bankgiro. Anmälan är bindande och återbetalas inte även om deltagande inte görs. Anmälningsportalen stänger en vecka innan simskolan startar.

Även i år kommer vi tillsammans att arrangera möjlighet att ta Simborgarmärket en eftermiddag under sista veckan i simskolan (vecka 31, mer information kommer finnas på hemsidan). Alla barn och vuxna är välkomna till Västra Kanalbryggan. Efter avlagt prov finns det möjlighet att köpa Simborgarmärket och Villaägareföreningen bjuder på bullar kaffe eller saft. Vi hoppas på stort deltagande!

Fredagen den 6e augusti är det avslutning med lekar och tävlingar. Vi hoppas på en riktigt fin badsommar med inte allt för kallt vatten!

Mycket välkomna!

Ljungskogens Villaägarförening via Filip Banica

—-    2021-07-02 Anmälan Stängd ——