Simskola 2019 och Simborgarmärket

Ljungskogens Villaägareförening arrangerar som vanligt den traditionsenliga simskolan. En av få simskolor som fortfarande genomförs i öppet hav. Vi arbetar hårt för att få kvalificerad personal till simskolan. Vi väljer därför som tidigare år att bidra ekonomiskt till simskolan för att säkerställa kvalitén. I år kommer vi tillsammans med TrelleborgSim att arrangera simskola under veckorna 28-31 (8/7 – 2/8).

Simskolan pågår 30 min/dag måndag-fredag. De mindre barnen, från 3 år, håller till vid Storbryggan under förmiddagen. Där finns grupper från ”plask och lek” till att barnen lärt sig simma och börjat ta simmärken. Självklart finns här också plats för lite lek och bus!

De lite större barnen som tar mer avancerade simmärken håller till vid Västra Kanalbryggan. Deras undervisning brukar börja vid lunchtid.

Vi kommer att ha erfarna simlärare, som kan hjälpa barnen att förbättra sin simteknik. Det finns plats för alla i simskolan.

Måndagen den 8 juli är det ingen simundervisning. Simlärarna är dock på plats vid bastun/simlärarbadhytten vid Storbryggan kl 10-13. Då har du möjlighet att ställa frågor och framföra önskemål eller bara komma och hälsa.

Avgiften för årets simskola är 800kr per barn och 650kr per barn vars familj är medlem i Ljungskogens Villaägareförening. (medlemmar uppger adress vid anmälan)

Anmälan sker genom att fylla i nedan anmälan, observera att anmälan är bindande. Betala in 800kr respektive 650kr på Ljungskogens Villaägareförenings BG: 260-7513. Vänligen ange barnets namn och personnr (ÅÅMMDD).

Även i år kommer vi tillsammans att arrangera möjlighet att ta Simborgarmärket. Onsdagen den 31/7 kl 13:00 är alla barn och vuxna välkomna till Västra Kanalbryggan. Efter avlagt prov finns det möjlighet att köpa Simborgarmärket och Villaägareföreningen bjuder på bullar kaffe eller saft. Vi hoppas på stort deltagande!

Fredagen den 2 augusti är det avslutning med lekar och tävlingar. Vi hoppas på en riktigt fin badsommar med inte allt för kallt vatten!

Mycket välkomna!

Ljungskogens Villaägarförening via Filip Banica

filip.banica@gmail.com


Anmälningsformuläret för 2019 år simskola är nu stängt.
Det går bra att anmäla sig på plats 8 juli mellan kl 10-13 vid Storbryggan. Betalning görs då på plats via swish. Där kommer också gruppindelning och tider att meddelas.